Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Harkov bölgesinde askeri nakliye uçağının düştüğünü açıkladı. Kazada 20 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi verildi.
Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, yaptığı açıklamada, 25 Eylül akşamı Chuguyev şehri havaalanında gerçekleşen etkinlikte, Harkiv bölgesinde Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne ait bir uçak düştüğünü, mürettebatın yanı sıra Ukrayna Hava Kuvvetleri Harkiv Ulusal Üniversitesi öğrencilerinin olduğu bilgisini verdi.. Edilen ön bilgilere göre eğitici bir uçuştu. Uçak düşerken yangın başladı. An itibariyle yangın söndürüldü. Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, uçakta 5 mürettebat toplam 23 kişinin bulunduğunu bildirdi. Kazada 20 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise durumunun ağır olduğu belirtildi.
Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, bu felaketin tüm koşullarını ve nedenlerini tespit etmek için bir devlet komisyonu oluşturuluyor. Arama kurtarma çalışmaları bölgede devam ediyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine, hayatını kaybeden askerlerin ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. dedi.
Son dakika haberleri için sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/bavyeratv
https://www.instagram.com/bavyeratv/
https://www.twitter.com/bavyeratv
https://www.youtube.com/bavyeratvhaberkanali