Ana Sayfa Bavyera Münih'te yarından itibaren yeni korona kuralları uygulanacak

Münih’te yarından itibaren yeni korona kuralları uygulanacak

-

- Reklam -
- Reklam -

Robert Koch Enstitüsü dün yayınladığı verilerde, Bavyera’nın başkenti Münih, 7 günde 100.000 kişi başına 50 yeni enfeksiyon üst sınırını bir kez daha aştı.

Münih, 100 bin kişi başına 50 yeni enfeksiyon üst sınırını aştığı için 14 Ekim Çarşamba gününden itibaren sabah 9’dan akşam 23’e kadar Schützenstraße, Stachus ve Marienplatz, Sendlinger Straße dahil olmak üzere Viktualienmarkt’ta yaya bölgesinde tekrar genel bir maske takma zorunluluğu uygulanacak.

14 Ekim Çarşamba gününden itibaren özelde, kamu alanında ve gastronomide ortak bir masada sadece 5 kişilik grup, (şu anda 10 kişi) kendi evinizin üyeleri, eşleriniz, yakın akraba, kardeş ve partnerlerinize izin verilecek.

Düğün, cenaze, doğum günü, aynı zamanda kulüp ve parti gibi özel kutlamalar, halka açık olmayan etkinlikler ve toplantılar kapalı alanlarda 25, açık alanlarda 50 katılımcıya izin veriliyor.

Münih’in genelinde saat 22’den itibaren genel alkol yasağı geldi.

Ayrıca, geçen hafta sonu olduğu gibi, Münih’in yoğun noktalarda Cuma akşamı 21’den itibaren iki gün boyunca alkol yasağı da geçerlidir. Baldeplatz, Gärtnerplatz, Gerner Brücke, Wedekindplatz’da alkol yasaktır. Reichenbachbrücke ve Wittelsbacherbrücke arasındaki Isar yolu dahil.

Münih için, şehrin kriz yönetimi ekibi 12 Ekim’de korona salgını kontrol altına almak için daha sıkı önlemler almaya karar verdi. Münih için yeni kurallar önümüzdeki 14 Ekim Çarşamba gece yarısından 27 Ekim gece yarısına kadar geçerlidir.

Polisin denetlemelerini arttıracağı ve maske takma ihlali yapanlara, 250 avro para cezası verileceği bildirildi.

Son dakika haberleri için sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/bavyeratv
https://www.instagram.com/bavyeratv/
https://www.twitter.com/bavyeratv
https://www.youtube.com/bavyeratvhaberkanali

- Reklam -

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

5,249BeğenenlerBeğen
1,590TakipçilerTakip Et
2,130TakipçilerTakip Et
1,241AbonelerAbone
- Reklam Alanı -

SON DAKİKA

Arif Taşdelen’den Bavyera İçişleri Bakanına mektup

Bavyera Milletvekili, Bavyera üstün Hizmet madalyalı SPD’li Arif TaşdelenRegensburg’da Turkuaz camii’ne yapılan saldırı sonrası Bavyera İçişleri BakanıJoachim Hermann’a bir mektup yazarak kendisi...

Göç hikayesini anlattı