Bavyera’da Noel tatili erken başlıyor.
Bavyera Başbakanı Markus Söder, BR’ye yaptığı açıklamada, korona salgını nedeniyle, ”Noel tatili planlanandan daha erken başlıyor.” dedi. Başbakan Söder, bu kararla ailelerin yılın en önemli festivalini daha sorunsuz bir şekilde kutlayabileceklerini söyledi.
Kuzey Ren-Vestfalya’dan sonra Bavyera’da Noel tatilini erkene çekti. Bavyera’da alınan kararla, Noel tatili 23 Aralık yerine 21 Aralık’ta başlıyor. Okulun son günü 18 Aralık Cuma.
Başbakan, okul dersleri ile Noel arasındaki neredeyse bir haftalık tatil süresince enfeksiyon riskinin önemli ölçüde azalacağını savundu. Söder, Bavyera’daki ailelerin yılın en önemli festivalini sağlıklı ve endişesiz bir şekilde kutlama olanaklarını artıracağını ifade etti.
Son dakika haberleri için sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/bavyeratv
https://www.instagram.com/bavyeratv/
https://www.twitter.com/bavyeratv
https://www.youtube.com/bavyeratvhaberkanali