Ana Sayfa Bavyera Kuzey Bavyera Müsiad Nürnberg’den büyük atak

Kuzey Bavyera Müsiad Nürnberg’den büyük atak

-

- Reklam -

Kuzey Bavyera Müsiad Nürnberg’den büyük atak

Bundan böyle, MÜSİAD üyeleri dünya çapında, Sixt araç kiralamadan yüzde 25 daha ucuza otomobil kiralayabilecekler.

Kuzey Bavyera ,Nürnberg MÜSİAD Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Aydın Özcan’ın şahsi çapaları neticesinde, dünyaca ünlü araç kiralama şirketi Sixt ile anlaşma çerçevesinde Dünya’nın her yerinde Müsiad üyelerine araç kiralamada yüzde 25 indirim yapılması gerçekleştirildi. Aydın Özcan’ın bildirildiğine göre, özellikle fuarlar nedeniyle dünya çapında seyahat eden iş adamları bu indirimden faydalanarak, ucuz oto kiralama şansını yakalayacaklar.

Özcan’ın diğer bir müjdesi ise, oto kiralamanın yanı sıra, diğer sektörlerle benzeri anlaşmalar yapılarak ,üyelerin lehine önemli adımlar atılacak.

AYDIN ÖZCAN KİMDİR

Antalya-Manavgat’la anne ve babanın 3 evladından biri olan Aydin Özcan, Nürnberg’de dünyaya geldi. Nürnberg Üniversitesi‘nin Ekonomi ve işletme dalındaki eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, DATEV şirketinde Bütçe Planlama bölümlerinde kariyerine başladı. 2 sene sonra kendi is yerini açan Aydin Özcan, Nürnberg’de 13 yılı askın ticaretle uğraşıyor. Telekomünikasyon sektöründe ASHOP Nürnberg şirketiyle tanınan Aydin Özcan bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir. Ayni zamanda STRATEGO invest şirketinin de sahibi olan Aydin Özcan, Türkiye ve Avrupa arası Ticari Danışmanlık hizmetine devam etmektedir.Sosyal faaliyetleri: 6 yıl boyunca Nürnberg Yabancılar meclisinde görev aldı, Müsiad Nürnberg / Nordbayern kurucularından ve şuan bu Kurumun Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Almanya’da Türk toplumunu birleştirme adına yaptığı çeşitli faaliyetleriyle ön plana çıktı.

Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

- Reklam -

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

5,249BeğenenlerBeğen
1,590TakipçilerTakip Et
2,130TakipçilerTakip Et
1,241AbonelerAbone
- Reklam Alanı -

SON DAKİKA